Společnost Vmoto, přední výrobce elektrických skútrů a motocyklů, oznámila uzavření významné sponzorské smlouvy se společností Ducati Corse. Na základě této dohody bude společnost Vmoto sloužit jako oficiální dodavatel elektrických skútrů pro tým Ducati Lenovo během mistrovství světa MotoGP a pro tým Aruba.it Racing - Ducati na mistrovství světa v letech 2022 až 2023.

Během velké ceny můžeme vidět tři šampiony, jako jsou Francesco Bagnaia, Jack Miller a Michele Pirro, jak se pohybují po paddocku s našimi 100% elektrickými CPx s nulovými emisemi. To nám přináší nejen velké zadostiučinění, ale zároveň potvrzuje pozici naší prémiové značky jako etalonu v oblasti elektrické mobility.

Sme hrdí na toto nové partnerstvo a sme nadšení, že môžeme priniesť elektrickú mobilitu do sveta MotoGP. Naše partnerstvo s Ducati Corse je dôkazom kvality a výkonnosti našich elektrických skútrov a sme presvedčení, že v nasledujúcich rokoch pomôže ešte väčšiemu záujmu a rozšíreniu elektrických vozidiel.

 

Super Soco TS Street Hunter & TC Wanderer - MEGA RECENZE - Volt Garáž

Super Soco TS Street Hunter a TC Wanderer jsou oba elektrické motocykly, které nabízejí jezdcům udržitelný a stylový způsob dopravy. Pokud uvažujet...

E-motocykly pro městskou policii: inovativní řešení v Popradu, Michalovcích a Prostějově

V posledních letech se výrazně zvýšil důraz na udržitelné a ekologické způsoby dopravy. Tento trend se nyní rozšířil i na městskou policii v Popra...